Presentació

suricata

Em dic Lluís Alcalà Català, sóc un noi de 19 a punt de complir un dels seus somnis, anar d’Erasmus, he de demanar gràcies a totes aquelles persones que han fet possible que aquest viatge és realitzes, també he de donar les gràcies al govern de les Illes Balears, per poder-me subvencionar amb una beca molt generosa.

Després de totes aquestes dedicatòries vull presentar el meu cas, som un noi de Ciutadella de Menorca, el qual es troba a les Illes Balears. Vaig ser un dels dos seleccionats al meu institut, per anar d’Erasmus. Gràcies a la meva perseverança, vaig ser elegit, després d’unes certes proves.

Des d’aquell dia estic esperant impacientment al dia de partir cap a Turku, Finlàndia. El millor viatge de la meva vida començarà dia 31 de març fins dia 8 de maig, estic una mica nerviós, tot i que sé que les coses aniran molt bé i serà una meravellosa experiència.

M’agradaria concloure la meva presentació tornant a donar les gràcies a totes aquelles persones que m’han ajudat a aconseguir aquesta meravellosa experiència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s