Primeres Dia

El dia d’avui ha estat llarg, i una mica cansat, m’he hagut d’aixecar a les 5:30 del matí per poder agafar l’avió que sortia de bcn a les 8 h.

Una vegada a l’aeroport, tot ha sigut molt fàcil, tot ha rodat sobre la marxa, una cosa curiosa que no esperava que fos veritat, és la quantitat de persones que tenen el pèl ros a Finlàndia. Una vegada estava assegut dins l’avió, han començat apareixer molts de nois petits els quals parteneixien a un equip d’algún deport, el qual no he pogut deduïr, tots ells tenien el pèl ros, no hi havia ni un sòl noi el qual no tingues el pèl ros. Francament ha estat divertit veure un derrera l’altre tans de nois amb el mateix color de cabell.

foto 1

El vol ha durat un total de 4 h, ha estat un trajecte tranquil, sense cap incidència a destacar, al principi pensava que seria dur d’aguantar, per l’enorme quantitat de nois petits que hi havia dins l’avió, tot i que no ha estat així.

Una vegada acabat el trajecte en avió, hem anat cap al metro, per anar a Hèlsinki, ha estat fàcil de trobar, ja que estava ben indicat, i a més la terminal a on hem anat a parar era petita.

En el metro hem hagut de comprar un tiquet cap a Hèlsinki, gairebé no vés fet falta comprar el tiquet, ja que en accedir a la zona del metro, no ens ha fet falta donar el tiquet ni ensenyar-lo a ningú, simplement hem esperat que el metro arribes, i una vegada havia arribat hem entrat a dins sense que ningú ens diguis res.

foto 2

Al cap de 23 min, hem arribat a “l’estació de metro d’Hèlsinki” no sé si ho era exactament, però ho pareixia. Una vegada allà ens hem dirigit cap a la parada de bus, que estava a baix de l’estació de tren. M’ha sorprès molt la parada de bus, es tractava d’un aparcament gran plens de busos, en els quals només si podia accedir mitjançant una porta de cristall, que només s’obria quan el bus li quedava poc per partir. En aquest moment ha estat quan ha aparegut el primer problema del dia, el del bus no ens podia cobrar, havíem de pagar a través de la pàgina web del bus, per tant havíem de tenir internet per poder accedir a la pàgina, sort hem tingut que a l’estació de bus hi havia wifi gratis, ja que ningú dels que venien amb mi, ni jo teníem en aquell moment dades en el mòbil per poder navegar. Una vegada feta la compra dels bitllets, hem entrat al bus sense problemes n’hi més complicacions.

El trajecte de bus d’Hèlsinki a Turku han estat un total de 2 h, s’hi han passat una mica ràpid, ja que hi havia wifi i a més hi havia endolls per poder carregar el telèfon i el portàtil, per tant el temps ha passat molt més ràpid.

Finalment una vegada hem arribat a Turku ens hem separat, jo per una banda anava tot sol al meu hotel, i la Maria i el Xavier han anat al seu, això ha estat en resumits comptes el dia d’avui, ara mateix acabo d’arribar d’anar a fer una inspecció per la ciutat i finalment estic escrivint aquest post, espero que us hagi agradat.

Un pensament sobre “Primeres Dia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s