Primer dia a La Universitat

La universitat de Turku és increïble, està segmentada en diferents zones, per les diferents especialitzats en els estudis, tenen una quantitat de recursos i material increïbles, a cada sala de conferències que tenen, tot està controlat digitalment des d’una pantalleta situada a una taula, al costat de la pissarra, tot això té un cost per habitació de 25.000 € amb dispositius electrònics.

També disposen d’una cafeteria a on menjar, la qual només s’ha de pagar 2,6 € per menjar, si ets algú més menjador i agafes més plats et costa 4,6 €, tot i que segueix següent una quantitat de diners molt baixa. La qualitat del menjar és molt bona, a més hi ha menjar a propòsit pels vegetarians.

Una cosa que em crida l’atenció és la confiança que hi ha entre els alumnes, i els materials, ja que en el passadís, hi ha uns penjadors amb els abrics de tots els alumnes, i estan sense vigilància, tot i això no hi ha cap incidència, no m’agrada dir-ho, però si això és fagues a Espanya, no hi hauria abrics mai, ja que la nostra cultura és molt diferent, i els valors de les persones canvien molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s