Primera setmana a la Universitat de Turku.

El primer dia ens vam presentar a la Universitat, allà vam conèixer a la majoria de professors de la zona de l’IT. Tots van ser molt amables i ens van introduir la universitat, vam fer un tour per les diferents residències i parts de la Universitat, això ens va costar tot el matí, ja que les dimensions de la Universitat són molt grans.
Els següents dies van transcórrer amb tranquil·litat, cada dia ens presentàvem a l’empresa, i ens donaven unes certes tasques a fer, anaven allà on ens havien dit i la realitzàvem. Tot això ho fèiem amb l’ajuda d’un estudiant de l’institut al qual havíem estat la primera setmana, ell ens tradueix les diferents coses que poden sorgir amb Finès, a més que ell es coneix la Universitat perfectament. Ens resulta de gran ajuda, a més que ens hem fet molt amic d’aquest noi, i ens mostra les diferents coses interessants que hi poden a ver per la ciutat de Turku.

Durant el cap de setmana, vam sortir a la nit, per veure l’ambient, el que ens va sorprendre, és que aquí l’ambient comença a les 22:30, és una hora molt poc comuna, a Espanya l’hora d’ambient és damunt la 1:00 de la nit. En començar tan prest, la festa també acaba prest damunt les 3:00 de la matinada, això a Espanya no passa, l’ambient s’acaba fins que pràcticament surt el sòl.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s