Primera Setmana

Les sensacions de la primera setmana han estat molt bones. El primer dia, en arribar més prest que els meus companys d’habitació, vaig deixar les maletes a l’hostal, i vaig començar una mini recerca dels llocs més propers i útils que hi havia al voltant de l’hostal. Pel camí vaig veure un munt de restaurants 5 per ser exacta de la mateixa cadena de restaurants de menjar ràpid, es podria dir que és el Burger King de Finlàndia, tenen una forma de funcionar, molt diferent de l’espanyola, ja que aquí als clients se’ls atén d’un en un, i fins que no acaben de servir a un, no comencen amb un altre, a més, a cada restaurant, com a molt hi ha 3 empleats, tot i que la mitja és de 2, això provoca que a vegades s’hagi d’esperar bastant de temps perquè t’atenguin.IMG-20170403-WA0040.jpeg

Una vegada van arribar els meus companys de pis, vam anar de compres al lidle, el qual esta molt a prop del nostre pis. Per no haver-nos vist mai, la connexió entre nosaltres va ser a l’instat, a l’igual que l’organització. Després de comprar el bàsic i indispensable, per sobreviure durant dos dies, vam tornar cap a l’hostal, una vegada allà vam preparar el sopar, i vam començar a conèixer-os millor.

 

El següent dia vam anar a presentar-nos a l’institut, tot va anar molt bé, tots els professors es varen presentar, i ens van fer un tour per tot el centre, les instal·lacions del centre són magnifiques. Tot és d’alt nivell i qualitat, tenen una impressora descomunal de 300.000 € a part de MACs All In One per al disseny gràfic.

IMG_20170404_100709

Els següents dies varen ser normals, anàvem a l’institut i allà fèiem classe, amb els alumnes de l’institut.

El divendres a l’institut, vàrem fer una petita excursió a la central nuclear, va ser molt entretinguda, però va tenir un petit fall, i és que ens varen fer un xerla de quasi una hora, per explicar totes les instal·lacions, però aquest es va fer totalment amb Finès per tant no vam entendre res.

IMG_20170405_121549

Durant el cap de setmana vam estar fent turisme per la ciutat esta plena de monuments, i coses polides d’admirar, el que passa és que la ciutat està un poc buida en certs punts, com per exemple els parcs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s