Feina realitzada a la Universitat de Turku

Tota la universitat està en un període d’automatització, amb això vull dir, que intenten que tots els elements elèctrics de la universitat, estiguin centralitzats mitjançant un servidor web. Per tant la nostra feina durant els darrers dies ha estat anar, per les diferents aules de la universitat, instal·lant i configurant tot el necessari, perquè es pugui controlar tot fàcilment des del servidor.

IMG_20170410_123413IMG_20170411_104749
Una vegada tots els aparells estan configurats, es pot monitorar tot el funcionament, inclús es pot programar en bloc alguna funció, com per exemple que el cap de certs watts de consum, que les llums s’apaguin o que baixin la seva intensitat, tot això es pot programar d’una forma molt senzilla i similar al programa scratch.

El petit armari que es pot veure a la primera imatge, juntament amb un parell de micros i càmeres que hi havia a la sala, costava tenint en compte el preu de la instal·lació uns 20.000€ en total, s’ha de dir que sales com aquesta n’hi ha a prop d’unes 20, per tant estem parlant d’una inversió de molt de diners.

Un pensament sobre “Feina realitzada a la Universitat de Turku

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s